وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت از ایتام، خانم های بیوه و معلولین با مؤسسه یار امضأ نمود

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۸:۴۵
mmd

تفاهمنامۀ متذکره به ارزش مجموعی (۴۳) هزار و (۸۵۰) دالر امریکایی میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم صدیق الله توخی معاون مؤسسه یار به امضاء رسید، که بر اساس آن به (۹۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایات کابل و ننگرهار بسته های مواد غذایی و مساعدت های زمستانی تهیه و توزیع می گردد.

حین امضای تفاهمنامه محترم ملا صدو خان حق شناس بر فراهم نمودن زمینه آموزش های فنی و حرفوی برای ایتام و معلولین و ایجاد زمینه کار و بارهای کوچک برای خانم های بیوه تأکید نموده تا از یکسو مشکلات اقتصادی آنان حل و از سوی دیگر منبع عایداتی دوامدار به آنان فراهم شود.

در عین حال محترم صدیق الله توخی پیرامون فعالیت ها و دستآوردهای مؤسسه یار معلومات همه جانبه ارایه نموده و بر فراهم نمودن مساعدت های بیشتر به قشر نیازمند ایتام، خانم های بیوه و معلولین تعهد همکاری همه جانبه نمود

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۳۶
Background image

توزیع ویلچر به صد (۱۰۰) تن افراد معلول مستحق در ولایت فاریاب

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت فاریاب به منظور حمایت از افراد دارای معلولیت و رسیدگی به مشکلات روزمره آنان، به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۱۰۰) تن افراد معلول مستحق ویلچر توزیع نمود،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۳۴
Background image

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت سرپل به برخی ولسوالی های آن ولایت سفر نمود

به منظور رسیدگی بهتر به مشکلات ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت، محترم الحاج ملا سیف‌الرحمن ابوطلحه رئیس امور شهدا و معلولین ولایت سرپل همراه با هیئت همراه اش، به ولسوالی‌های الفتح،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۱۹
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهدا و معلولین و بنیاد خیریه نصیر

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از قشر نیازمند ایتام، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۷۷۹) هزار (۷۶۰) افغانی با بنیاد خیریه نصیر امضاء نمود، که بر اساس آن برای (۷۶) تن ایتام در. . .

BACK TO NEWS