ورکشاپ آموزشی سه روزه که به منظور ارتقای ظرفیت کاری کارمندان ریاست امور شهدا و معلولین ولایت زابل راه اندازی گردیده بود، اختتام یافت

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۹ - ۱۰:۵۹
mmd

در برنامه که همین به منظور در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت زابل تدویر یافته بود در آن محترم ملا عبدالحکیم دانش رئیس امور شهدا و معلولین و محترم حافظ عبدالحلیم مهاجر آمر شهدا و معلولین آن ریاست حضور داشتند.

طی این برنامه رئیس امور شهدا و معلولین پيرامون اهمیت ورکشاپ متذکره صحبت نموده گفت: راه اندازی چنین ورکشاپ های آموزشی می تواند در بهبود روند کاری و ارتقای ظرفیت کارمندان موثر واقع گردد.

قابل یادآوریست که به اشتراک کنندگان این ورکشاپ از سوی ریاست امور شهدا و معلولین تصدیق نامه ها نیز توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

به (۷۰۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی بهتر به نیازمندی های روزمرۀ خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۷۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه، معلولین و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۷
Background image

امضای تفاهمنامه های همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی

ریاست پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از (۹۳۳) تن ایتام مستحق در ولایات ننگرهار و لغمان تفاهمنامه های همکاری را به ارزش مجموعی (۳۵) هزار و (۹۶۵. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۲
Background image

به (۲۹) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار وسایط نقلیه زرنج توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۲۹) تن از ایتام و افراد معلول مستحق وسایط نقلیه زرنج توزیع نمودند تا آنان از این طریق بتوانند به خودکفایی و. . .

BACK TO NEWS