نشست شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین برگزار شد

farahmand_admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۸ - ۱۵:۵۴
mmd

جلسه شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین تحت ریاست شیخ عبدالحکیم معین حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین ، با اشتراک روسای بخش‌های مربوطه تدویر گردید.

این نشست که با تلاوت آیات قرآن عظیم الشان  برگزار شد، در نخست مولوی عبدالاحد رئیس دعوت و ارشاد وزارت امور شهدا ومعلولین  روسای ادارات مربوطه را متوجه وظایف شان نمودند و از آنها خواست تا مسولیت های شان را در کمال صداقت و اخلاص انجام دهند.

در جلسه شورای رهبری پیرامون موضوعات قرار داد تیل وزارت، معاشات امتیازی کارمندان و همچنان  روند ثبت موتر های وزارت که بعضی ریاست های این وزارت تا هنوز این پروسه را طی ننموده اند بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

شیخ عبدالحکیم معین حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین  ضمن یاد آوری  از افزایش کار و انجام  آن به صورت موثر تر آن تاکید نمود و اضافه کرد که باید به این طبقه مظلوم ( ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت) کار های اساسی و بنیادین صورت گیرند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت ننگرهار

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۰۰) تن ایتام مستحق بسته های مواد خوراکی که شامل آرد، روغن و برخی مواد دیگر می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۱۲
Background image

به (۴۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست تنظیم خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین در راستای حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۸
Background image

دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت پروان بسته های مواد خوراکی دریافت نمود

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پروان در راستای حمایت از ایتام، به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق بسته های مواد خوراکی که شامل آرد، روغن و مواد غذایی دیگر می. . .

BACK TO NEWS