رئیس دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین برای کارمندان وزارت احیاء و انکشاف دهات بیان اصلاحی ایراد نمود

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۷ - ۹:۱۵

محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در جلسۀ که برای کارمندان وزارت احیاء و انکشاف دهات تدویر یافته بود، پیرامون اهمیت دعوت و ارشاد، جایگاه اطاعت از امیر، فضلیت اطاعت و پیامدهای منفی بی اطاعتی سخنرانی همه جانبه را ایراد کردند.

محترم مفتی عبدالاحد مسعود دعوت و ارشاد را یکی از اساسی‌ترین مسئولیت‌های دینی و اجتماعی هر فرد جامعه دانسته و افزود که کارمندان باید در کنار انجام وظایف اداری به مسئولیت‌های اخلاقی و دینی خویش نیز توجه جدی داشته باشند.

همچنان رئیس دعوت و ارشاد پیرامون اهمیت اطاعت از امیر در پرتو آیات قرآن عظیم الشان و احادیث نبوی صلی الله علیه وسلم صحبت نموده و اطاعت را عامل نظم، پیشرفت و وحدت جامعه عنوان کرد.

در ادامه، محترم مفتی عبدالاحد مسعود به زیان‌ها و پیامدهای خطرناک بی‌اطاعتی اشاره کرده و بیان داشت که سرپیچی از اوامر امیر می‌تواند باعث تضعیف نظام، گسترش بی‌نظمی از بین رفتن اعتماد و ایجاد فتنه در جامعه شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۱۵:۱۰
Background image

جلسۀ به منظور بهبود روند تفتیش ریاست های مرکزی و ولایتی، در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء ومعلولین به منظور چگونگی ارزیابی شفافیت در اجراآت و کارکردهای ریاست‌های مرکزی و ولایتی این وزارت، ارتقای مؤثریت امور اداری، شناسایی بهتر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۱۵:۸
Background image

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین جلسۀ اداری برگزار کرد

به منظور بهبود امور اداری، جلسۀ تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و مدیران بخش های مربوطه این ریاست حضور. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۰ - ۱۱:۲۰
Background image

به (۶۴۳) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین گوشت های قربانی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده های شهداء و معلولین در ایام عید سعید اضحی با همکاری مؤسسه بین المللی (HHRD) به (۶۴۳) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای. . .

BACK TO NEWS