در ولایت بامیان به (۲۰۰)خانواده مستحق شهدا و معلولین مواد خوراکه توزیع شد

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ - ۱۵:۵۴
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان با هماهنگی مؤسسه تیکای کشور ترکیه، مواد غذایی که در آن آرد، روغن، روب و عدس شامل بود، برای (۲۰۰)خانواده مستحق شهدا و معلولین در آن ولایت توزیع نمود.

در جریان توزیع این کمک ها، محترم عبدالله سرحدی والی ولایت بامیان، محترم شاه ولی احمدی رئیس امور شهدا و معلولین این ولایت و مسئولین مؤسسه تیکا حضور داشتند.

در جریان توزیع این کمک ها، رئیس امور شهدا و معلولین این ولایت محترم شاه ولی احمدی ضمن تشکری از کمک های این نهاد، از سایر مؤسسات و نهادهای کمک رسان خواست تا کمک های خود را در هماهنگی با ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت تنظیم نمایند تا مردم مستحق واقعی از کمک ها بهره مند شوند.

 در عین حال رئیس مؤسسه تیکا صحبت نموده افزود: مردم ترکیه مایلند به کمک های خود به مردم افغانستان ادامه دهند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS