جلسۀ به منظور ارزیابی و بررسی روند تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر در وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۴ - ۹:۳۳

جلسۀ که تحت ریاست محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین تدویر یافته بود، در آن محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس دفتر مقام وزارت، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مولوی علی احمد مدرس و محترم حافظ محمد اقبال امام مسجد این وزارت اشتراک نموده بودند.

طی این جلسه، روند تطبیق قانون امر به معروف و نهی عن المنکر در چوکات این وزارت، مورد ارزیابی و بررسی همه جانبه قرار گرفت.

 در اخیر جلسه، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی پس از استماع نظریات و گزارش‌های مطرح‌شده هدایات لازم را در زمینه ارایه نموده و بر تطبیق کامل و مؤثر قانون امر به معروف و نهی عن المنکر تأکید ورزیدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۹:۱۸
Background image

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

جلسۀ شورای رهبری وزارت امور شهدا و معلولین تحت ریاست محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزیر وزارت امور شهدا و معلولین با اشتراک محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۹
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی برای (۵۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت لغمان در راستای حمایت دوامدار از خانواده های ایتام و همچنان بهبود شرایط زندگی آنان، به همکاری و هماهنگی مؤسسه (HHRD) برای (۵۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۱
Background image

به ششصد (۶۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت هلمند بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت هلمند به هماهنگی یک مؤسسه خیریه، به شمول شهر لشکرگاه در ولسوالی های گرشک، باباجی، نهر سراج، مارجه، نادعلی و ناوه آن ولایت برای (۶۰۰) خانوادۀ شهدا و. . .

BACK TO NEWS