جلسه به منظور بهبود روند کاری در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت تخار دایر گردید

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ - ۱۲:۴۴
mmd

جلسه فوق الذکر که به ریاست محترم مولوی فضل الحق رسا رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار تدویر یافته بود، در آن مدیران ولسوالی ها و کارمندان مربوطه آن ریاست اشتراک ورزیده بودند.

در این جلسه محترم مولوی فضل الحق رسا در مورد اهداف و برنامه های این ریاست در سال مالی ۱۴۰۳ همچنان رفع موانع مقابل این ریاست در سال جاری، روند تثبیت و ثبت نام ایتام، خانم های بیوه و معلولین بر اساس طرح وزارت امور شهدا و معلولین، روند تصفیه خانه به خانه بر اساس فهرست تنظیم شده و همچنان ارائه خدمات به موقع و بهتر به افراد مستحق بحث نمودند.

وی همچنان از کارمندان ریاست مذکور خواست مسئولیت های محوله را امانت الهی بدانند و از هر نوع فساد، تخلف، فعالیت های غیرقانونی و سهل انگاری اکیداً پرهیز نمایند.

موصوف همچنان نظریات، پیشنهادات و مشکلات مدیران ولسوالی های آن ولایت را استماع نموده و اطمینان دادند که در صورت امکان به آنها رسیدگی خواهد شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

به (۷۰۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی بهتر به نیازمندی های روزمرۀ خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۷۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه، معلولین و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۷
Background image

امضای تفاهمنامه های همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی

ریاست پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از (۹۳۳) تن ایتام مستحق در ولایات ننگرهار و لغمان تفاهمنامه های همکاری را به ارزش مجموعی (۳۵) هزار و (۹۶۵. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۲
Background image

به (۲۹) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار وسایط نقلیه زرنج توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۲۹) تن از ایتام و افراد معلول مستحق وسایط نقلیه زرنج توزیع نمودند تا آنان از این طریق بتوانند به خودکفایی و. . .

BACK TO NEWS