به (۵۴۷) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا مساعدت توزیع گردید

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۱:۳۰

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا با هماهنگی مؤسسه(HHRD) در ولسوالی زرمت آن ولایت برای (۲۰۸) خانواده شهداء و معلولین مقداری گوشت را توزیع نمودند، علاوه بر این از سوی برخی از هموطنان مسافر برای (۳۳۹) تن ایتام و خانم های بیوه البسه زمستانی توزیعگردید.

قابل یادآوریست که حین توزیع مساعدت ها، محترم مولوی رحیم الله مشفق مدیر امور شهداء و معلولین ولسوالی زرمت و نمایندگان مؤسسه خیریه حضور داشتند

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۷۷) هزار دالر با مؤسسه جهانی رفاه اسلامی امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۷۷) هزار و (۳۹۸) دالر با مؤسسه جهانی رفاه اسلامی (Islamic Relief World Wide) امضاء نمود، که بر اساس آن. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

به (۱۲۰) تن از افراد مستحق در ولایت سمنگان کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان به هماهنگی ریاست آمادگی با حوادث طبیعی برای (۱۲۰) تن از ایتام و خانم های بیوه کمک های را که شامل مواد خوراکی، البسه زمستانی، وسایل و لوازم خانگی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۲۰
Background image

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان سروی خانواده‌های شهداء را در نواحی مختلف شهر کابل انجام داد

هیئت تحت سرپرستي محترم مولوی عبدالاحد سعد آمر امور شهداء و معلولین ولایت پروان سروی آنعده خانواده‌های شهداء را در شهر کابل انجام دادند که باشندگان اصلی ولایت پروان بوده و در حال حاضر در. . .

BACK TO NEWS