به (۴۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۱۲
mmd

ریاست تنظیم خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین در راستای حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد نیازمند کمک های را که شامل شش (۶) قلم مواد غذایی می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع نمودند.

حین توزیع مساعدت ها، محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس تنظیم خدمات اجتماعی، محترم صفی الله سدید آمر تنظیم خدمات اجتماعی و مسؤلین مؤسسه متذکره حضور داشتند و از روند توزیع کمک ها به مستحقین نظارت همه جانبه بعمل آوردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲۲
Background image

آمر جدید در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان معرفی گردید

به اساس حکم و لزوم دید مقام وزارت امور شهداء و معلولین محترم مولوی عبدالاحد مسرور به‌ عنوان آمر جدید امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود.

در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۱۵
Background image

به شماری از افراد مستحق در ولایت بغلان مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان در راستای حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، مساعدت های نقدی را به شماری از ایتام، خانم های بیوه و معلولین توزیع نمودند.

حین توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت کنر سفر نمود

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین در جریان سفر خویش به ولایت کنر از تعمیر جدید اداری که برای ریاست امور شهداء و معلولین آن ولایت اختصاص یافته است، بازدید کرد.

در. . .

BACK TO NEWS