امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه کمک های کامه (KRC)

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۹:۵۸

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده های شهداء، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۰۰۰۰۰) دالر با مؤسسه کمک های کامه (KRC) امضأ نمود.

تفاهمنامۀ متذکره که میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین و محترم مصطفی کامه وال رئیس مؤسسه کمک های کامه (KRC) امضأ گردید، بر اساس آن در ولایت ننگرهار طی یک سال، برای (۵۰۰) تن از ایتام مستحق در هفت مرحله، کمک‌های را که شامل (۶) قلم مواد غذایی می گردد، تهیه و توزیع می شوند.

قابل یادآوریست که پروژۀ متذکره در مدت هفت ماه به هماهنگی ریاست امور شهداء و معلولین ولایات ننگرهار تطبیق خواهند گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۳۷
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۳۵۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین در ماه مبارک رمضان به منظور حمایت از افراد دارای معلولیت به همکاری یک تجار ملی به (۳۵۰) تن از معلولین کمک های را که شامل آرد، روغن و سایر مواد خوراکی می شد،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۳۵
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۳۶) میلیون افغانی با مؤسسه (HHRD) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی مبلغ (۳۶) میلیون و (۵۹) هزار افغانی با مؤسسه بین المللی(HHRD)  امضاء نمود.

تفاهمنامۀ متذکره که. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۵۲
Background image

به (۸۰۰) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا کمک های مواد خوراکی‌ توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیا به همکاری یک بنیاد خیریه به (۸۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت کمک های را که شامل آرد، برنج، روغن و سایر مواد خوراکی‌ می شد، به‌. . .

BACK TO NEWS