از تجارب و ظرفیت های کاری نهاد های جمهوری اسلامی ایران در بخش رسیدگی به مشکلات افراد دارای معلولیت استفاده خواهد شد

sadiq_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۵ - ۱۴:۴۹
ss

از تجارب و ظرفیت های کاری نهاد های جمهوری اسلامی ایران در بخش رسیدگی به مشکلات افراد دارای معلولیت استفاده خواهد شد

محترم لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین از طریق ویدیو کنفرانس با محترم عبدالغفور لیوال سفیر کبیر و نماینده فوق العاده جمهوری اسلامی افغانستان مقیم در جمهوری اسلامی ایران صحبت نمودند.

در نخست محترم آریوبی روی سند جامع که قرار است بین جمهوری اسلامی افغانستان و ایران به امضا برسد صحبت نموده گفتند: رسیدگی به مشکلات افراد دارای معلولیت و ورثه شهدا در اولویت کاری حکومت افغانستان میباشد و نیاز است که نقش و جایگاه وزارت دولت در امور شهدا و معلولین و حمایت از این قشر در سرخط این سند قرار گیرد. اقای آریوبی استفاده از تجارب و ظرفیت های کاری نهاد های جمهوری اسلامی ایران را مهم دانسته و خواهان ایجاد هماهنگی میان نهاد های دولتی و غیر دولتی دو کشور شدند.

ثانیاً محترم دریا خان بهیر رئیس انستیتیوت تحقیقاتی معلولین در مورد فعالیت های این انستیتیوت معلومات ارایه نموده گفتند: انستیتیوت معلولین برای انجام تحقیقات در بخش عوامل معلولیت و نیاز های اساسی این قشر کار های ابتدایی را آغاز نموده است و نیاز است که کادر های افغان مقیم ایران برای حمایت تخنیکی این مرکز همکاری دوامدار داشته باشند.

در اخیر محترم سر محقق عبدالغفور لیوال سفیر کبیر و نماینده فوق العاده جمهوری اسلامی افغانستان مقیم در تهران از برنامه های اساسی و دراز مدت وزارت دولت در امور شهدا و معلولین اظهار خرسندی نموده گفتند: کارهای تخنیکی سند جامع که قرار است بین جمهوری اسلامی افغانستان و ایران به امضا برسد تکمیل و بزودی امضا خواهد شد. ایشان این سند را یک چتر اساسی برای تحکیم روابط ایران و افغانستان خطاب نموده افزودند، در این سند پنج کمیته کاری، که متشکل از امور اقتصاد، آب، مهاجرین، امنیتی و فرهنگی میباشد ذکر گردیده است و بحث رسیدگی به مسایل افراد دارای معلولیت در کمیته اقتصادی و فرهنگی تنظیم خواهد شد. محترم لیوال از ایجاد هماهنگی میان نهاد های دو کشور اطمنان دادند و در مورد جلب حمایت مالی و تخنیکی کشور ایران برای مرکز توانبخشی پیامبر اعظم نیز بحث نمودند.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۱۱
Background image

جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر برگزار گردید

به منظور بهبود روند کاری و ارایه خدمات بهتر به خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت جلسه تحت ریاست محترم قاری عنایت الله مولوی زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر تدویر یافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۵۹
Background image

توزیع کمک ها به (۳۰) تن از افراد دارای معلولیت در ولایت سمنگان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان به هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث برای (۳۰) تن از افراد معلول مستحق کمک های را که شامل مواد غذایی و لوازم آشپزخانه می شد، به گونۀ شفاف و. . .

BACK TO NEWS